JUMLAH PENURUNAN BERAT DI BAWAH COACH INA AB TAHUN 2017

924KG
Follow Instagram @amalinapeter_coach untuk info terkini

Amalina Peter in Instagram @amalinapeter_coach ! #TeamSuriKurus

Selasa, 25 April 2017

Coach Turun Berat Badan Wanita

Mencari Coach Turun Berat Badan Wanita?

Ramai perempuan nak turun berat badan dengan sihat, tapi segan bila coach kurus anda tu lelaki kan?

Yelah nak cerita pasal punggung mengecik, tali bra semakin longgar, paha berlaga, segan kalau nak cerita kat lelaki kan?

Jangan risau.

Saya, Coach Ina, antara Coach Turun Berat Badan Terbaik untuk anda.

Tahun 2017 ni, saya dan team telah memulakan movement #TeamSuriKurus (boleh search di Instagram dan Facebook) untuk semua Coach dan pengguna bawah organisasi kami.

coach herbalife kuala lumpur, herbalife melaka, herbalife putrajaya
WHATSAPP 0136280514 untuk maklumat lanjut tentang program

APA KELEBIHAN SERTAI PROGRAM KURUS TEAMSURIKURUS?

1. Coach turun berat anda perempuan! Selesai masalah pertama.

2. Coaching bertumpu kepada cara kurus paling mudah untuk wanita bekerja, ibu kepada anak kecil, suri rumah, ibu bekerja, wanita paling sibuk.

3. Mealplan yang kami sesuai untuk wanita bekerja, ibu kepada anak kecil, suri rumah, ibu bekerja, wanita paling sibuk.

4. Mealplan khas untuk ibu menyusu yang nak turun berat badan juga!

coach turun berat wanita, coach kurus wanita, beli herbalife online
Contohnya akak ni turun 27kg selepas bersalin dengan
program kurus Herbalife #TeamSuriKurus!!
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


program kurus untuk ibu menyusu, coach turun berat badan wanita
Ni sharing dari akak-akak SuriKurus tentang mealplan mereka & kesan pada susu badan. Alhamdulillah. Coach pun happy.
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.

Rujuk link ini untuk lihat testimoni Herbalife #TeamSuriKurus terkini : TESTIMONI TERKINI


COACHING BERDASARKAN PENGALAMAN

Sebagai seorang ibu kepada 2 orang anak, yang menyusu sepenuhnya, saya amat memahami apa yang wanita-wanita sibuk lalui, cabaran nak kurus, susahnya nak jaga makan.

Sebab tulah kami dalam TeamSuriKurus, Coach dan Coachee, kita bukan sahaja program kurus tapi kita membentuk semua komuniti online yang sihat untuk wanita sibuk.

ADA SOALAN LAIN LAGI?

Kalau ada soalan yang tidak terjawab lagi boleh Whatsapp terus kami di 0136280514

WHATSAPP >>> 0136280514
WHATSAPP >>> 0136280514
WHATSAPP >>> 0136280514

Baca lagi :

KURUS SELEPAS BERSALIN
PROGRAM TURUN BERAT BADAN HERBALIFE

Isnin, 17 April 2017

Testimoni Herbalife Terkini bersama Coach Ina Ab

Entri ini memaparkan update testimoni Herbalife terkini untuk kurus dan turun berat badan di bawah jagaan kami Coach Ina Ab, #TeamSuriKurus

=====================================

Untuk Testimoni bulanan PROGRAM KURUS 30 HARI kami, boleh pergi ke entry ni: http://amalina-peter.blogspot.my/2017/09/testimoni-terkini-herbalife-malaysia.html

=====================================



TURUN 10KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


TURUN 6KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


TURUN 9KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


TURUN 13KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


TURUN 10KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


TURUN 10KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


TURUN 14KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 4.2KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.



TURUN BERAT 4.1KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 14KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 6.9KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 5KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 8.7KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.



TURUN BERAT 12KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 8.2KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 10KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 16.5KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 5.5KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 8KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 5KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 5.3KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 17KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 5KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 16.8KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.

CHECK OUT INSTAGRAM SAYA : @amalinapeter_coach untuk sentiasa dapat update terkini testimoni/kisah Coaching kami!!

=====================================

HASIL 10 HARI COACHING







=====================================

Terus ikuti kami untuk update bulanan. Boleh follow saya di instagram @amalinapeter_coach untuk dapatkan instant update, result kurus, testimoni, cerita, dan feedback coachees. Setiap hari saya akan update!!

INSTAGRAM : @amalinapeter_coach


Jom beli Herbalife ONLINE sekarang : Untuk Dapatkan Produk Herbalife Online, klik sini



Jom join coaching kurus Herbalife bersama #TeamSuriKurus! : Untuk Turun Berat Badan dengan Herbalife dan Coaching percuma, klik sini

Sertai Program Kurus 30 Hari sekarang

WHATSAPP SEKARANG
0136280514
0136280514
0136280514

Instagram: @amalinapeter_coach

ONLINE COACHING SELURUH MALAYSIA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...