JUMLAH PENURUNAN BERAT DI BAWAH COACH INA AB TAHUN 2017

924KG
Follow Instagram @amalinapeter_coach untuk info terkini

Amalina Peter in Instagram @amalinapeter_coach ! #TeamSuriKurus

Ahad, 23 Oktober 2016

Bila Isteri Turun 30KG Selepas Bersalin, Suami pula Turun 20KG, dengan Herbalife!

*hasil setiap individu berbeza-beza

HENDAK SERIBU DAYA. TAK HENDAK SERIBU DALIH. Inilah peribahasa paling sesuai untuk pasangan ini.

LETIH DENGAN KEGEMUKAN PASANGAN INI BERJAYA TURUN 50KG BERSAMA! 

Ditulis berdasarkan pengalaman Coach Jalilah sendiri.
IG: @coachjalilah
Diambil dari FB Nurjalilah Yaakob

Bismillahirrahmanirrahim. 
Moga perkongsian ini memberi kebaikan pada pembaca semua.

Alhamdulillah ramai yang nak kurus dan sihat. This is my story. Macam mana saya turun berat 30kg selepas bersalin anak pertama, dan macam mana suami boleh turunkan 20kg. (Suami belum ideal weight lagi, doakan kami!)

#1 PERTAMA, AZAM DAN BUAT KEPUTUSAN. 

Saya memang ada azam dan buat keputusan untuk jaga kesihatan. Waktu tu kami memang berlebihan berat badan. 

Saya kata kat suami, “Abang, Ila nak kurus dan Ila nak abang kurus juga. Ila tak nak kita gemuk. Ila taknak anak kita gemuk. Ila nak kita sihat. Tak nak sakit sebab pilihan makanan sendiri. Ila taknak umur belum 30 tapi selalu tak larat. Ila tak suka keadaan kita skrg.” 

Bila berterus terang dengan suami, kami pun berbincang dan capai persetujuan untuk sama-sama ubah 
cara hidup. Kami nak pilih cara hidup yang sihat, dan dengan izin Allah, sihat sekeluarga. Kami berjanji untuk ubah cara hidup yang lebih sihat. Alhamdulillah. 

Benda pertama dan settle, Kami bersedia untuk 100% ubah mindset. 

#2 KEDUA, RANCANG. RANCANG MAKANAN, RANCANG SENAMAN.

Saya pun buat jadual dan perancangan untuk perubahan gaya hidup. Perancangan dari segi makanan dan senaman. Saya jelas yang nak jadi kurus ni 80% daripada pemakanan kita dan hanya 20% daripada bersenam. Jadi kena ready nak control makan. 

Saya rangka menu makanan sepanjang minggu, dan rancang keperluan barang makanan. Antara perubahan pada groceries saya adalah:

PERUBAHAN GROCERIES:1. Hanya beli real food. Buah, sayur, ayam, ikan, telur, dan lain-lain. Takde makanan proses.
2. Berhenti beli ‘fast food’ seperti nugget, dan makanan frozen lain.

#3 KETIGA, RANGKA MEALPLAN.

rangka mealplan. Mealplan saya lain sebab saya menyusu. Mealplan suami pulak lain sebab dia lelaki. 
- sila rujuk coach Herbalife anda untuk personalize mealplan.

#4 KEEMPAT, SENAMAN. 
Saya amalkan 6 hari workout 1 hari rehat. 
Ada cardio n abs day, chest day, arm day, leg day. Semua ulang-ulang. Sy buat jadual untuk saye n my husband. Contoh: 
Isnin - Saya cardio n abs day (gune treadmill). Suami chest day (weight lifting).
Selasa - Saya chest day (weight lifting). Suami cardio n abs (gune treadmill).
Rabu - Saya Arm day. Suami Leg day.
Khamis - Saya Leg day. Suami Arm day.
Jumaat - Ulang balik dari sama macam Isnin. 
Kami buat senaman HIIT, jadi 30-50 minit dah selesai. Tak perlu masa lama pun. Dan kami hanya bersenam di rumah. Jadi memang simple dan semua orang boleh buat.

Soalan paling common dari orang ramai: Macam mana nak bersenam dengan anak?
Pastikan anak dah dalam keadaan selesa sebelum kita nak start workout. Bagi mandi, makan, susukan, dah selesi dan baby dah happy, letak dia dalam playpen. Bahaya kalau biarkan baby bebas waktu kita tengah bersenam.
Saya juga kenalpasti waktu anak paling good mood atau main sendiri, waktu tulah saya akan gunakan untuk bersenam. Hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih. Jadi cuba je cari jalan. :)
Tips penting juga - KENA CUKUP TIDUR. Kalau tak cukup tidur memang akan memberi kesan kat penurunan berat badan. 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
CABARAN SEPANJANG PROGRAM KURUS?
Paling mencabar sekali bila balik rumah mak ayah! Hehehe. Taknak makan tak boleh. Kena makan. Jadi saya makan juga cuma saya kawal portion. Bila dan balik rumah sendiri kena kerja lebih kuat untuk cover balik cheat day kat rumah parents.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
MULAKAN DENGAN DIRI SENDIRI DULU
Sebenarnya bila nak lose weight as couple, sendiri kene kuat. Ramai orang ingatkan saya senanglah sebab suami nak kurus sama-sama. Tapi sebenarnya kita kena kuat untuk mengubah sesuati keadaan tu. Jangan terburu-buru paksa suami ikut bila kita sendiri 50-50 nak buat. Jangan ada expectation kat pasangan.

Pada awalnya, saya kena berdiri sendiri jugak. Lama, dalam setahun juga saya amalkan sendiri. Lepastu baru suami mula nampak dan mula serius. Tapi bila dia serius, momentum tu terus unstoppable, MashaAllah. Tu berkat kesabaran dan konsisten ubah diri sendiri dulu. 

Bila husband dah mula serius, Alhamdulillah husband jadi Coachee yang sangat bagus! Tak banyak songeh. Apa yang saya plan, dia akan ikut. Kadang-kadang husband takde mood sehari dua, tapi lepas tu on balik. Nak buat macam mana kan, bila kena Coach dengan isteri sendiri, terpaksa la ikut. Haha.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
TIPS AKHIR
1. Kena betul-betul nak, bukan suka-suka je 
2. Kena rajin belajar tentang pemakanan
Kena kuat. Orang sekeliling akan komen negatif. Kena cari komuniti yang ada gol yang sama, dan berusaha untuk capai target. 
3. Fokus jauh, iaitu nak sihat. Nak menua dengan sihat. Overweight ni lambat laun akan menyusahkan diri, jadi kalau rasa tak motivated nak buat untuk kurus pun, kena fikir jauh, untuk sihat.
4. Kalau dapat detect kelemahan, kena cari penyelesaian terus. Kat sini kawan atau coach main peranan.
5. Kalau minum meal replacement shake tapi taknak jaga makan pun tetap tak boleh kurus. Jadi jangan salah faham kat situ. Nanti minum shake, makan pun banyak, anda pelik kenapa tak kurus-kurus. Shake tu bantu badan dapat nutrisi lengkap tanpa perlu masak. Ia memudahkan. Jaga makan still kena jugak. Jadi that’s why kalau nak beli meal replacement shake, better beli kat orang yang bagi coaching sekali. 
6. Exercise dengan cara yg anda suka, dan exercise effectively. Kena belajar.
7. Timbang berat seminggu sekali. Kalau turun berat, pastikan juga turun inci. Turun inci tu menunjukkan anda turun lemak jugak. Kalau lemak anda turun, maksudnya rutin anda berkesan. Kalau lemak tak turun, kena adjust lagi sampai berkesan. 
8. Kalau anda bersenam konsisten, kena pastikan protein anda cukup. Kalau tak anda akan turun muscle. Bila turun muscle, badan cepat letih, berat juga senang naik semula. Jadi kena pastikan cukup.
9. Cari penguat semangat. Kalau saya, sehelai jeans kegemaran saya sejak zaman belajar lagi. Bila lepas bersalin, saya jadikan seluar tu target saya. Anda boleh pilih penguat semangat anda. setiap orang ada motivasi yang berbeza. 
Itu sahaja sharing dari saya. 
- Coach Jalilah -
Isteri yang coach suami kurus
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Kini saya juga coach orang lain untuk turun berat badan dengan sihat macam saya dan suami. Boleh follow Instagram saya: @coachjalilah. 
Kalau nak join Program Kurus 30 Hari boleh whatsapp 0102264008 untuk detail program. 

Program Kurus 30 Hari - 0102264008

Program Kurus 30 Hari - 0102264008

Program Kurus 30 Hari - 0102264008


-Coach Jalilah - 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Akhir kata dari Coach Ina & Ab:
Tahniah Jalilah & suami kerana berjaya ubah kehidupan. Semoga terus Allah mudahkan dan dimurahkan rezeki. 
Coach Jalilah ni merupakan coachee Coach Ina & Ab dulu. Sekarang dia sendiri dah jadi Coach kurus jugak. Maklumlah kalau sendiri dah kurus, tak bestla simpan sendiri-sendiri je. Tolong orang pulak!
Selamat Mencuba!!

Sabtu, 10 September 2016

Pengedar / Coach Herbalife

HUBUNGI KAMI

Coach Ina dan Ab
No Phone: 0136280514
Servis: Online Coaching seluruh Malaysia 
INSTAGRAM: @amalinapeter_coach

  • Berpengalaman 10 tahun sebagai Coach Pengurusan Berat Badan (since 2007)
  • Kami sendiri mengekalkan berat badan kami berat badan yang ideal selama 10 tahun
  • Coach Ina telah berjaya TURUN BERAT BADAN SELEPAS BERSALIN 2 kali. 
  • Founder kepada HERBALIFE ONLINE COMMUNITY TEAM SURIKURUS
  • Kami menyediakan ONLINE COACHING di seluruh Malaysia
  • Tak kira dimana anda berada, anda boleh kurus 
  • Anda hanya perlu ada WHATSAPP

SEBARANG PERTANYAAN?
WHATSAPP 0136280514INSTAGRAM: @amalinapeter_coach




Selasa, 23 Ogos 2016

Cara Beli Herbalife Online

Ramai orang yang nak mencari jalan untuk beli Herbalife Online. Zaman sekarang semua pun nak cepat, simple, dan online.

CARA BELI HERBALIFE ONLINE

Cara #1: Belian online melalui Coach Herbalife. Boleh hubungi kami sekiranya anda tiada Coach Herbalife. (Coach InaAb 0136280514)

Cara #2: Belian online melalui website rasmi Herbalife.

Herbalife menyediakan website online shopping yang selamat untuk semua pengguna Herbalife. Anda juga boleh beli produk Herbalife online ketika anda berada di luar negara, melalui website negara masing-masing. Memang best sistem Herbalife!



Website Herbalife ni hanya boleh diakses sekiranya anda menjadi ahli Herbalife.

Cara Nak Jadi Ahli Herbalife

Cara #1: Whatsapp kami di 0136280514, beritahu niat anda untuk jadi ahli Herbalife segera dan nak buat belian online, kami akan bimbing anda untuk capai matlamat itu. 

Cara #2: Daftar sendiri online melalui website diatas. Prosesnya sama seperti Cara 1, cuma dalam Cara 1, kami yang akan lakukan semua proses untuk anda. 

Untuk Cara 2, Anda boleh ikut flow untuk daftar pada website. Herbalife akan minta anda isikan detail sponsor upline (tak boleh jadi ahli tanpa upline). 

Anda boleh isikan maklumat seperti berikut.

SPONSOR'S HERBALIFE ID NUMBER: MY075156

FIRST 3 LETTERS OF SPONSOR'S LAST NAME: all



Selepas anda berjaya menjadi ahli, anda boleh akses website Herbalife sendiri. 


Kepentingan membeli Herbalife Online daripada Coach atau website rasmi Herbalife.

Anda akan dapat:

1. Bimbingan cara guna produk Herbalife agar mendapat kesan terbaik.

2. Jurulatih peribadi untuk anda hubungi dan bertanyakan soalan.

3. Coaching untuk kurus atau coaching lain yang bersesuaian dengan program anda. 

4. Dapat capai promosi-promosi dari syarikat Herbalife setiap bulan.

5. Dapat capai promosi diskaun yang menarik. Contohnya: Diskaun 25%, Diskaun 35%, Diskaun 42%, Diskaun 50%

6. Dapat menjana pendapatan sampingan dengan bimbingan Coach. 

7. Mendapat produk yang asli, selamat, tanpa penipuan.


COACH INA AB 0136280514
FACEBOOK : AMALINA PETER
INSTAGRAM: @amalinapeter_coach
FACEBOOK PAGE: COACH INAAB

Pakej dan Harga Produk Herbalife Malaysia

Pakej dan Harga Produk Herbalife Malaysia hanya boleh didapati melalui ahli Herbalife.

Sekiranya anda sedang mencari produk Herbalife, anda bolehla menghubungi kami untuk maklumat pakek dan harga produk Herbalife Malaysia.

Senarai Harga Herbalife pada tahun 2016 berbeza dengan penambahan produk-produk baru seperti Apple Mixed Fiber with Inulin, Formula 1 Cookies and Cream, Herbalife Skin SPF with Moisturizer, dan banyak lagi.


Produk Herbalife Malaysia BARU 
tahun 2015 dan 2016
Herbalife SKIN SPF Moisturizer
  
CURRENT BEST SELLER!! Formula 1 Cookies and Cream

Mixed Fibres with Inulin, Apple flavour

Harga produk Herbalife Malaysia berbeza bagi setiap orang mengikut pakej yang anda pilih dan sesuai untuk program anda. Contohnya anda perlu turunkan 5kg atau 50kg, memerlukan pakej yang berbeza untuk kesan terbaik.

Harga Herbalife juga berbeza dan berperingkat mengikut promosi diskaun yang anda telah capai:

Diskaun 25%
Diskaun 35%
Diskaun 42%
Diskaun 50%



Dapatkan produk Herbalife dari Coach, 
untuk dapat banyak benefit.

1. Bimbingan cara guna produk Herbalife agar mendapat kesan terbaik.

2. Jurulatih peribadi untuk anda hubungi dan bertanyakan soalan.

3. Coaching untuk kurus atau coaching lain yang bersesuaian dengan program anda. 

4. Dapat capai promosi-promosi dari syarikat Herbalife setiap bulan.

5. Dapat capai promosi diskaun yang kekal seumur hidup.

6. Dapat menjana pendapatan sampingan dengan bimbingan Coach. 



Untuk maklumat yang jelas tentang pakej dan harga produk Herbalife Malaysia, anda bolehlah hubungi kami segera. 


COACH INA AB 0136280514
FACEBOOK : AMALINA PETER
INSTAGRAM: @amalinapeter_coach
FACEBOOK PAGE: COACH INAAB

Isnin, 22 Ogos 2016

Produk Herbalife Malaysia

Produk Herbalife dikenali dengan produk yang berkesan untuk Turun Berat Badan dengan sihat.

Produk Herbalife menyediakan makanan gantian terbaik di dunia. Ia bukan sahaja untuk Kurus, tetapi banyak lagi manfaat lain.


KEGUNAAN PRODUK HERBALIFE

1. Turun Berat Badan *Top Choice!*

2. Naik Berat Badan

3. Sarapan Pagi Ideal *Top Choice!*

4. Kecergasan dan Tenaga

5. Kesihatan Kulit

6. Penuaan yang Sihat

7. Makanan Gantian Ketika Sibuk

8. Post Workout Meal

9. Snek Sihat

10. Nutrisi Ibu-ibu

... dan banyak lagi...

secara umumnya produk Herbalife membantu menjadi makanan ideal yang seimbang untuk semua golongan.
MAKANAN GANTIAN NOMBOR 1 DI DUNIA!


PILIHAN CRISTIANO RONALDO


Terdapat pelbagai produk Herbalife di Malaysia. 


Mengikut Kategori:

Nutrisi Asas

Herbalife Formula 1 Shake

Hidangan yang menyihatkan dengan 19 vitamin, mineral dan nutrien perlu dalam 6 perisa yang lazat untuk menyokong pengurusan berat badan anda.

  • Hidangan sihat untuk nutrisi seimbang
  • Menguruskan berat badan, menjadi lebih sihat
  • Dapatkan 9g protein dan serat yang menyihatkan
  • Beri khasiat kepada badan anda dengan Nutrisi Selular
  • 9 gram protein soya yang menyihatkan dalam setiap hidangan.
  • Mengandungi antioksidan vitamin C dan E.
  • Mengandungi Aminogen®†, plus bromelain dan papain,untuk menyokong pencernaan protein.
  • 0 kolesterol; 0 trans lemak.



Shake Formula 1 meliputi soy protein soya, serat dan nutrien perlu yang membantu menyokong metabolisme, pertumbuhan pembaikan selular, dan pengeluaran. Terdapat dalam 6 perisa lazat.





Multivitamins and Minerals


Turun Berat Badan

Herbalife Whey Protein

Suplemen protein tanpa lemak untuk mengawal rasa lapar dan pengurusan berat badan yang sihat. 

  • Membantu dan membina jisim otot tanpa lemak
  • Boleh membantu meningkatkan aktiviti antioksidan vitamin anda*
  • Pycnogenol® menyokong pengeluaran tenaga selular, fungsi vaskular dan sistem imun*
  • Botanikal, nutrirn dan antioksidan terpilih yang berkuasa
  • Protein lengkap, mengandungi sermua 9 asid amino perlu.
  • sumber asid amino sisteina dan metionina, penting untuk membina otot.
  • Mengandungi tiada lemak, karbohidrat, kolesterol, garam, gula atau pemanis.
  • membantu anda menjadi kenyang lebih lama, memudahkan pengurangan berat badan.


Badan memerlukan protein untuk mengekalkan jism otot tanpa lemak dan mengawal rasa lapar. Tetapi bagaimanakah cara terbaik untuk mendapatkan preotein secukupnya tanpa lemak dan kalori yang tidak diperlukan? Blended Soy and Whey Protein Powder mengabungkan soy dan whey untuk membantu memuaskan rasa lapar dan menyesuaikan pengambilan protein anda secara peribadi. 





Herbalife TC Formula

  • Membantu meningkatkan kadar metabolik semasa rehat.
  • Merangsang tenaga tanpa menyebabkan iritasi dan keresahan.
  • Mengandungi beberapa jenis herba yang membantu badan anda kekal sihat dan aktif sepanjang hari.
  • Dengan manfaat polifenol teh daripada ekstrak teh hijau, teh hitam dan teh oolong.

Mengandungi bahan-bahan herba membantu anda kekal sihat dan aktif.



Herbalife Teamix (Perisa Lemon / Peach)

Tea-mix segera yang lazat dan berkalori rendah membantu anda agar sentiasa bertenaga dan segar semasa anda menguruskan berat badan anda. 
  • Dapatkan peningkatan tenaga 
  • Nikmati kebaikan the hijau
  • Menguruskan berat badan anda
  • Rendah kalori dan kaborhidrat 
  • Dapatkan peningkatan tenaga
  • Nikmati kebaikan teh hijau
  • Menguruskan berat badan anda
  • Rendah kalori dan kaborhidrat
Tea Mix yang menyegarkan boleh dihidang sejuk atau panas, membantu anda mengekalkan tenaga semasa anda menguruskan berat badan anda. Alternatif hebat kepada soda atau kopi, Tea Mix boleh didapati dalam 2 perisa: Lemon & Hibiscus, Peach.

   

Chocolate Peanut Protein Bar

Bar kenyal dirumus dengan sebatian protein soya dan wei, serat sihat dan 23 vitamin dan mineral, boleh membantu mengekalkan tenaga dan selera anda. 

  • Menggalakkan pengurusan berat badan yang sihat 
  • memuaskan rasa lapar anda
  • Dapatkan12g protein dalam setiap bar
  • Menggalakkan pengurusan berat badan yang sihat 
  • memuaskan rasa lapar anda
  • Dapatkan12g protein dalam setiap bar

Semasa menguruskan berat badan atau mengekalkan kesihatan anda, anda memerlukan snek sihat yang serasi dengan gaya hidup anda yang sibuk. Bar Protein Herbalife mengandungi 12 gram protein, tambah vitamin dan mineral untuk membantu anda mengawal selera dan meningkatkan tenaga anda. 





CELACTIVO

Celactivo ialah suplemen kesihatan yang dirumuskan dengan asid alfa lipoik dan vitamin B untuk menyokong proses metabolik normal dan menyediakan perlindungan antioksidan untuk badan. Ia juga mengandungi aloe vera untuk meningkatkan penyerapan mikronutrien.

  • Menawarkan manfaat asid alfa lipoik sebagai sumber antioksidan untuk mencegah kerosakan selular
  • Membantu mengembalikan antioksidan intraselular seperti Vitamin E dan Vitamin C di dalam badan
  • Mengandungi aloe vera yang membantu badan menyerap mikronutrien
  • Ditambah dengan vitamin B untuk metabolisme tenaga bagi menyokong gaya hidup yang sihat dan aktif
  • Dalam bentuk kapsul sayuran.
• Membantu mengembalikan antioksidan intraselular seperti Vitamin E dan Vitamin C di dalam badan
• Mengandungi aloe vera yang membantu badan menyerap mikronutrien
• Ditambah dengan vitamin B untuk metabolisme tenaga bagi menyokong gaya hidup yang sihat dan aktif
• Dalam bentuk kapsul sayuran.

Celactivo mengandungi asid alfa lipoik, antioksidan universal untuk melawan radikal bebas di dalam badan dengan mengitar semula antioksidan yang lain di dalam sel. Tambahan pula, Celactivo juga mengandungi aloe vera untuk membantu badan menyerap mikronutrien. Ia juga ditambah dengan vitamin B untuk metabolisme tenaga bagi menyokong gaya hidup yang sihat dan aktif.


Herbal Aloe Concentrate

  • Diperbuat daripada aloe vera dan mengandungi enzim dan vitamin. 
  • Mengandungi bunga kamomil yang menenangkan. 
  • Cara yang positif dan menyegarkan untuk memastikan anda mengekalkan pengambilan air yang mencukupi. 
  • Pertimbangkanlah untuk menggantikan minuman ringan dengan Herbal Aloe Concentrate Mix untuk membantu anda meminimumkan pengambilan gula.
  • Boleh dinikmati sebagai suplemen kepada diet harian anda.

Minuman yang tulen dan menyegarkan yang diperbuat daripada aloe vera untuk membantu mengekalkan kesejahteraan umum.
Herbal Aloe Concentrate Mix diperbuat daripada tumbuhan aloe yang mengandungi enzim semula jadi, vitamin, mineral, dan asid amino. 



Penuaan yang Sihat


Calcium Plus

Multivitamin and Minerals


Targeted Nutrition


NW Formula


Herbal Aloe Concentrate


Omega 3 Fish Oil

Mixed Fiber with Inulin

  • Mengandungi serat larut dan serat tidak larut yang baik.
  • Setiap hidangan membekalkan 5g serat daripada 20-30g pengambilan serat harian yang disyorkan.
  • Boleh dinikmati dengan air atau ditambah ke dalam shake, jus atau minuman kegemaran anda!


Mixed Fibres with Inulin Powder Drink – Perisa Epal adalah sumber serat larut and serat tidak larut yang baik. Serat tidak larut menyokong pergerakan usus.

Banyak diet moden kekurangan serat yang mencukupi, yang penting untuk pengurusan berat badan dan kesihatan usus. Serat larut memperlahankan pergerakan makanan dalam system pencernaan dan memberi rasa kenyang.



Tenaga dan Kecergasan

Green Tea Mix (Perisa original / Pomegranate

  • Diekstrak daripada tumbuhan semula jadi
  • Minum teh hijau sabagai cara alternatif untuk menyokong hidrasi harian
  • Membantu aktiviti antioksidan badan
  • Hanya 3 kalori setiap hidangan
  • Enak diminum panas atau sejuk
  • Mudah dibawa ke mana-mana dalam bentuk serbuk 
  • Diekstrak daripada tumbuhan semula jadi
  • Minum teh hijau sabagai cara alternatif untuk menyokong hidrasi harian
  • Membantu aktiviti antioksidan badan
  • Hanya 3 kalori setiap hidangan
  • Enak diminum panas atau sejuk
  • Mudah dibawa ke mana-mana dalam bentuk serbuk


Green Tea Mix diekstrak daripada daun teh hijau  (Camellia sinensis). Ia mengandungi aroma semula jadi. Green Tea Mix enak diminum panas atau sejuk.

Teh hijau mengandungi  polifenol yang merupakan antioksidan yang kuat. Antioksidan membantu  melawan radikal bebas, melindungi sel-sel daripada mengalami kerosakan.  Radikal bebas yang terlampau banyak boleh mempercepatkan proses penuaan, dan juga menjejaskan kesihatan.




Guarana

  • Kaya dengan antioxidant. 
  • Mengandungi kafein yang wujud secara semula jadi untuk memberi rangsangan lembut yang memudahkan anda bertenaga. 
  • Kafein yang wujud secara semula jadi membantu meningkatkan kecergasan dan membaiki prestasi tugasan. 
  • Membancuh dalam air dengan segera.




Cergaskan diri dengan sebatian teh guarana, oren pekoe dan teh hijau yang merangsangkan.
Teh segera yang merangsangkan ini mangandungi kafein yang wujud secara semula jadi dari guarana dan oren pekoe untuk membantu anda berasa bertenaga dan cergas. 


Kecantikan Kulit 


Herbalife SKIN
Asas produk Herbalife Malaysia

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang kegunaan dan manfaat setiap produk, anda hubungi kami.

Kami merupakan Coach Herbalife Malaysia sejak tahun 2007. 


COACH INA AB 0136280514
FACEBOOK : AMALINA PETER
INSTAGRAM: @amalinapeter_coach
FACEBOOK PAGE: COACH INAAB
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...